ODKAZY

POUŽITÉ INFORMAČNÍ PRAMENY

  1. FIELDEROVÁ, V. , HOLASOVA, M. Zelenina jako zdroj folátů. Výživa a potraviny 63, 2008, č. 3. s. 68-69.
  2. FSANZ Folic Acid, Advice for women, Food Standards, Australia New Zeland
  3. HLÚBIK, P., STŘÍTECKÁ, H. Vitaminy v graviditě – přínos a rizika. Interní medicína pro praxi č. 7/2004. Str. 352-356.
  4. HRONEK, M. Význam vitaminů v době těhotenství a laktace. Praktické lékárenství č. 2, 2006. Str.102-106.
  5. HRONEK, M. Výživa ženy v obdobích těhotenství a kojení. Jessenius Maxdorf 2004. 309 s.ISBN 80-7345-013-5.
  6. KALAČ, P. Funkční potraviny. České Budějovice- nakladatelství DONA 2003. Str. 74-76. ISBN 80-7322-029-6
  7. KOPÁČOVÁ, O. Zdravotní aspekty fortifikace potravin kyselinou listovou. Informační přehledy UZPI. Praha 2006.
  8. SOUCI, S.W., FACHMAN, W., KRAUT, H. Die Zusammensetzung der Lebensmittel Nährwert- Tabellen. Wissenschaftliche Verlagsgesellschaft mbH Stuttgart, 1989.
  9. UNGER-GÖBEL, U. Vitaminy. Ikar 1999. 88s. ISBN 80-7202-508-2.
  10. ŽAMBOCH, J. Viataminy. Grada Publishing 1996. Str. 35-39. ISBN 80-7169-322-7.

Nutriční software: MÜLLEROVÁ, D a kol.. NutriDan, 2003.